dissabte, 28 de març del 2009

Nit de teatre amb els amics de la Coordinadora

El grup d'actors amb el director
Acabo d’arribar de Tortosa on hi he anat a veure teatre. La Coordinadora de Teatre de les Terres de l’Ebre, ha estrenat a l’Auditori, en motiu del dia mundial del teatre, el vodevil El més feliç dels tres, d’Eugène Labiche dirigits per Toni Martínez.
El teatre estava ben ple, amb espectadors que fins hi tot omplien el galliner. Després d’un parlament presentació del regidor de cultura, ha parlat el director de l’obra. Hi hagut un record pel director de teatre tortosí, mort fa pocs dies, Ricard Salvat.

Primer acte

L’obra ha estat una autèntic encert i el públic ha respost amb forts aplaudiments al final de cada acte i, com és natural, al final de la representació.
El ritme, en una obra tan llarga, no ha decaigut ni un moment i des del primer instant hi hagut complicitat entre actors i públic que reia cada acudit o situació graciosa de l’obra, i creieu-me que el vodevil és una successió constant d’acudits i de situacions estrafolàries.
Quans cops hem anat al teatre a veure gent professional i hem sortit decebuts amb la sensació de que hi havia poca professionalitat i poca ànima. Aquest vespre, un grup de teatre amateur ens ha fet viure un parell d’hores d’autèntic deliri.

Tercer acte

Felicitats a tots !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada