dimarts, 6 de desembre del 2011

Francesca Aliern.

Portada de la revista El Temps.

La revista El Temps, en el seu número del 6 de desembre, publica en portada un reportatge titulat De gran seré novel•lista. Entre els autors triats hi ha l’amiga Paquita, Francesca Aliern en el món literari.
A l’interior, deu pàgines dedicades a esbrinar el fenomen d’autors novells però d’edat madura que darrerament està tenint tant d’auge en el món literari. De l’amiga xertolina diuen que és Mèrit de les Lletres Ebrenques i expliquen suscintament com va començar ja fa una colla d’anys, autoeditant-se, a publicar els seus escrits. Què no hem de saber dels trasbalsos que passava si en vam ser companys de fatigues?. Avui, veure com Cossetània li edita el que escriu és ja un mèrit i un ajut.
A l’editorial de la revista Salvador Cot hi escriu això: "Als nostres lectors. Si ens permeteu la immodèstia, la portada d’aquesta setmana és deliciosa. Lluís Bonada ha volgut prestar atenció a un petit grup de persones que han decidit de començar una carrera de novel•lista just en el moment en què qualsevol professional acostuma a jubilar-se. Són escriptors diferents entre si, però que comparteixen una expressió narrativa fàcilment intel•ligible, que acaba resultant atractiva fins i tot des del punt de vista comercial. Algunes editorials petites han confiat en ells i El Temps els ha volgut reunir en una trobada molt especial".
Un, avui, també vol celebrar que El Temps parli de Paquita i de la tasca que porta fent des de quasi bé tres dècades i li dedico aquest post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada