dilluns, 23 de febrer del 2009

El nou llibre de l'amiga Paquita

Francesca Aliern amb una aquarel·la de Miravet

Fa una estoneta que ha arribat la Paquita (Francesca per als seus lectors). Estem tots dos davant l'ordinador. Li estic mostrant el blog que acabo d'obrir i com que m'ha portat el llibre que li ha publicat Cossetània, a tall de proves, estem penjant-lo al web. L'hem escanejat, sense cap entrebanc! i fins ara, tot sembla anar sobre rodes. La Paquita està una mica fumuda, té la gola tocada i el nas carregat des de fa uns quans dies, tot i així aquets matí (la paraula és la paraula) anat a un programa de televisió per parlar del infaust 23F.
Com que no es pot quedar a sopar perquè el que necessita és estar a casa covant una mica el refredat, s'emportarà una cassoleta amb una crema d'api que acabo de fer, a veure si apart de ressucitar-la i servir-li d'afrodissíac li reblaneix la tos tan seca que té, com si fos una cataplasma.
D'avui ençà, l'autora per antonomàssia de les Terres de l'Ebre, té l'agenda atapeïda i no disposarà de ni un moment de lleure. Tot i així, hem quedat per poder gaudir d'un bon arròs caldós o un plat de pasta casolana, plats que no solen agradar-li sinó els cuino jo, cosa que fa que el meu ego culinari pugi de temperatura. Qualsevol dia se'm socarrarà.
Un dia d'aquestos, parlarem del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada