dissabte, 1 de desembre del 2012

De nou al blog

Museu de l'Ebre, sota el pont del Mil·lenari, Tortosa

Després d'uns quants mesos de silenci torno al blog. Un problema de cervicals, pels qui no ho sabieu, m'ha tingut, massa temps, de baixa física i moral. La dita de que a cada bugada es perd un llençol, sembla que a partir de certa edat es compleix inexorablement.
Convidat i esperonat per l'amic i ceramista Joan Panisello, a qui dóno la benvinguda  com a seguidor  del blog, he acceptat fer una exposició al Museu de l'Ebre de Tortosa, a veure si així em trec del damunt la mandra i les miasmes que encara pugui arrossegar de la fotuda crisi cervical.
Així doncs, un cop en activitat espero poder continuar amb les entrades al blog i ara més que mai per fer-vos més que cinc centims de la que será la propera exposició.

1 comentari:

  1. Bona nit Manel. Ens hem vist i acompanyat a l'exposició de Frederic Mauri fa un parell d'hores. I demà pel matí ens retrobarem al Museu de l'Ebre en aquest projecte que compartim tots dos: la teua exposició.
    Ja tinc ganes d'arribar aviat per veure, sense gent, l'exposició. Les tres sales per a tu sol donaran molt de camp per recórrer. Soc un enamorat de la teua obra i estic segur que el públic que visitarà l'obra en sortirà bocabadat.
    Aviat ens veiem!

    ResponElimina