divendres, 1 de febrer del 2013

De l'exposició



Aquestes darreres festes com que he tingut l'exposició oberta, hi he anat algunes tardes. Allí m'hi he trobat amb amics, que tot hi haver vist els quadres a casa, la majoria d'ells mentre els estava pintant o en el procés de "reflexió", han volgut passar-se per la sala com a mostra d'amistat, de recolzament. Alguns han vingut de lluny i uns quans, desafortunadament, han trobat les portes tancades ja que no s'han respectat gaire els horaris d'apertura. 
La norma a seguir ha estat quasi bé la mateixa amb tots: fent petar la xerrada, hem anat passejant per les sales sense donar massa importància als quadres, no fos cas que ens distraguessin del que en veritat importa: veuren's i xerrar i com ja sol ser habitual a casa, els olis, aquarel·leles i dibuixos solen ser... testimonis de la nostra trobada.
I no s'ha de malinterpretar aquesta actitud, ans al contrari perquè la majoria, molts d'ells sense saber-ho, però possiblement intuint'ho, han estat partíceps del que durant tots aquests darrers anys he fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada