divendres, 24 de juny del 2011

Bravo Armani !

Bodegó amb raïm, oli/tela.

Ahir La Vanguardia portava un escrit, a les pàgines de Gent, del seu corresponsal a Roma Eusebio Val dedicat a les declaracions que Giorgio Armani va fer en acabar la seva desfilada de moda per a homes a Milà.
El títol ja era significatiu: La moda està en mans dels bancs. La resta era un resum de tot el que el gran de la moda va dir durant una entrevista. Sembla ser que no va deixar “titere con cabeza”.
Va tirar contra la premsa que dóna publicitat a col•leccions provocadores, de pèssim gust, que semblen un circ (ara es queixaran els artistes circenses, inclús els animals), insulten als homes i els ridiculitzen. Va criticar els que agafen la via del mal gust que es converteix en chic, que només es faci el show pel show i que la premsa darrerament sol ignorar a la gent que es dedica a treballar i crear sense participar en l’espectacle mediàtic. Sembla que va acabar l’andanada dient que ell, només depèn de la seva creativitat i dels seus col·laboradors. Tota una declaració de principis del més gran de la moda als seus 77 anys.
Sense cap mena de dubtes la crítica d’Armani podríem fer-la extensible a la resta del món de les arts.
Tot i que no vaig anar de revetlla, com homenatge a Armani, vaig treure l’americana de fil de l’armari i me la vaig posar per sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada